Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

PREDAVANJE ZA ODBOJKARSKE TRENERJE V PULJU NA HRVAŠKEM

Po predavanjih doma v Sloveniji, Italiji in tudi Belorusiji sem imel prvič priložnost prenesti svoje znanje in izkušnje tudi na sosednji Hrvaško

Seminar Zoran 01   Seminar Zoran 03  Pula 2015
Na povabilo istrsko -kvarnerske regijske odbojkarske zveze sem v soboto,12.9.2015 imel veliko čast  predavati hrvaškim trenerjem za pridoboitev licence v sklopu državnega prvenstva. Kar veliko število trenerjev iz celotne Istre in tudi iz Kvranarja se je  zbralo v športni dvorani ŠCR Mirna , Pattinaggio v Pulju.
Poleg mene sta na  seminarju predavala še trenerja prof Igor Bolković,ki je predaval o razvoju specifičnih motoričnih sposobnosti za nižje kategorije. Trener Stojaković pa je v svojem praktičnem delu prikazal učenej sprejema začetnega udraca za  mlajše kategorije.
Moje predavanje je bilo sestavljeno iz dveh delov.V prvem delu je bilo predavanje vezano na temo : Analiza faze Break  v povezavi "korelaciji" Blok- Obramba. V drugem delu pa je sledil praktični prikaza  individualne tehnike spodnjega odboja  v igri v obrambi.
Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil odbojkarski zvezi za  zaupanje in dobro organizacijo celotnega seminarja. Prepričan sem da  se naše sodelovanje lahko še nadaljuje v cilju izboljšanaj  in dvigu kvalitete odbojke in prepoznavnosti le te v svetu in doma.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

792192
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
145
218
1573
7919
792192

Your IP: 18.206.12.79
Server Time: 2020-01-24 03:59:16

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.