Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

EP 2015 V BOLGARIJI IN ITALIJI OB ZAKLKJUČKU PRVE FAZE

V nedeljo se je z odločilnimi tekmami zaključil prvi del evropskega prvenstva za moške. Kar nekaj presenečenj ali pa tudi ne

Prva mesta v skupini zasluženo Poljski, Rusiji, Franciji in Bolgariji

Francija Poljska BOLGARIJA

Nekaterim reprezentancam se tokrat ni  izšlo,da bi se že po prvem delu uvrstile v četrtfinalne obračune. Tako je v skupini A ki je igrala v Sofiji prvo mesto osvojila  domača izbrana vrsta ašele po petih nizih so Bolgari strli odpor Nizozemske. Domov pa iz te skupine odhaja Češka Republika. V skupini B,ki je nastopala v Torinu,kjer so morali "Azzurri " na odločilni tekmi priznati premoč francoskih "Gallov",ki so se direktno uvrstuli v 1/4 finalen obračune. Kot zadnaj v skupini se poslavlja reprezentanca Hrvaške. V skupini C, je svoje tekme igrala v Varni so si prvo mesto zasluženo priborili aktualni svetovni prvaki   reprezentanca Poljske, domov pa odhaja skromna reprezentanca Belorusije. V skupini D v Busto Arsiziu je  prvo mesto osvojila močna reprezentanca Rusije, druga je Srbija, tretja pa reprezentanca Slovaške. Za preboj v četrt finale se bodo tako v torek.13.10.2015 pomerili: Italija: Finska Srbija: Estonija Slovenija: Nizozemska Belgija: Nemčija V vsakem primeru gre za zelo zanimive  četrt finalne obračune in le štiri reprezentance bodo ugledale "luč" ki vodi v nadaljno tekmovanje.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

807540
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
463
299
4818
10571
807540

Your IP: 3.229.118.253
Server Time: 2020-02-22 20:13:23

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.