Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ZAČENJA SE 71 ŽENSKO DRŽAVNO PRVENSTVO ITALIJE 2015/16

Naslov brani odlična ekipa Pomi Casalmaggiore, med 14 šesterkami le nekaj izrazitih favoritinj. tokrat v boju za "Scudetto " tudi dve Slovenki odbojkarici mladinski reprezentantki Eva Mori ( Bergamo) in Lana Ščuka ( Liu Jo Modena

POKAL modena 

EVA

 

Kot rečeno  državni naslov branijo odbojkarice iz Casalmaggiore,ki so pred dnevi osvojile tudi  državni superpokal,ko so na odličilni tekmi premagale  pokalne zmagovalke ekipo iz Novare.Favoritinj za končno zmago je tudi v novi sezoni kar nekaj od tradicionalno močnih ekip kot sta Bergamo, Piacenza, Novara ,Conegliano in tudi aktualne prvakinje šesterka Casalmaggiore ima  realne možnosti da se ponovno povzpne na najvišjo stopničko te najpopularnejše kolektivne športne panoge v Italiji in tudi nasploh.

Seveda je še kar nekaj ekip ,ki se lahko vmešajo v boju za končno lovoriko. Vsekakor pa je letošnja novost v italijanski A-1 ligi ta da bo prvič na najvišjem nivoju igrala tudi ekipa Kluba Italije,kjer so  zbrane naj obetavnejše mlade odbojkarice in trenirajo pod vodstvom selektorja Marca Bonitte. Kako se bodo te mlade odrezala v prvi sezoni na tako visokem bnivoju pa je seveda drugo vprašanje. A cilji in načrti italijanks zveze (FIPAV) in tudi združenja ženskih A ligašev so več kot jasni.

14 ekip sezone 2015/16
Casalmaggiore, Vicenza,Modena,Firenze, Piacenza,Montechiari,Conegliano, Bergamo,Scandicci, Busto Arsizio, Bolzano,Novara, Club Italija

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

792194
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
147
218
1575
7921
792194

Your IP: 18.206.12.79
Server Time: 2020-01-24 03:59:27

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.