Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ZGODOVINSKI DAN ŠPORT ODBOJKARSKO SLOVENIJO NA EP 2015

Slovenija v velikem polfinalu evropskega odbojkarskega prvenstva , Italijani izraziti  favoriti a bili so tudi Poljaki, v drugem polfinalu Blogarija: Francija

Teams MainPhoto CETRT20FINALE20SLO POL2024  CETRT20FINALE20SLO POL2020
V soboto se bodo v Sifiji (Bolgarija) začeli polfinalni obračuni EP 2015 v odbojki. Če so bili že pred začetkom prvenstva nekateri favoriti znani pa nihče niti v sanjah ni upal napovedati da se bo med štirimi najboljšimi reprezentancami znašala tudi  Slovenija.


A sedaj je to resničnost in pogledi ,predvsem pa želje na tisoče ljubiteljev odbojke so usmerjeni  naprej na sobotno dogajanje v Sofiji. A že dejstvo da so se  že prej od prvenstva poslovile reprezentance kot so Rusija, Srbija, Nemčija aktualni svetovni prvaki poljska nam hitro postane jasno v kakšno druščino se je uspela prebiti "četa " selektorja Andrea Gianija.  In prav zanj bo jutrišnja tekma nekaj posebnega.saj je bil do nedavnega v samem strokovnem teamu "Azzurrov" odbojkar,ki je za reprezentanco odigral več kot 500 tekem in z njo osvojil vse kar se osvojiti da razen zlate olimpijske medelje.A sedaj je Giani "naš " in z reprezentanco Slovenije bo poiskušal skupaj z našimi fanti doseči največ. Prepričan sem da bodo fantje dali vse od sebe in ne glede na končni izid je Slovenija na tem EP že presegla vsa pričakovanja in napovedi torej Gremo Slovenija.
V drugem polfinalu se bosta pomerili domača Bolgarija in izredno močna Francija.Kdo se bo  v soboto zvečer veselil  finala je težko napovedati. Nekateri strokovnjaki pa  napovedujejo da bodo to zagotovo "Galli" pa čeprav Bolgari  igrajo doma in imajo ob sebi še 12.000 navjiačev,ki jasno zahtevajo svoje.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

792201
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
154
218
1582
7928
792201

Your IP: 18.206.12.79
Server Time: 2020-01-24 04:00:06

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.