Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

VRNITEV V STARO JATO NA ŠTAJERSKO

Pred nami je zahtevna naloga,ki ji bomo kos samo če bomo trdno držali skupaj.

Final four 17.1.2015
Nekoliko me je presenetil telefonski klic in vabilo naj se vrnem v "staro jato"na krmilo ŽOK Braslovče,kajti kot mi je bilo rečeno rezultati niso najboljši.Potrebno bo nekaj storiti.
V trenutku sem se zavedal danega položaja, in kar naenkrat je v meni vzklila željapo ponovnem snidenju s staro in mlado druščino v prijetni Občini Braslovče na Štajerskem. Pa tudi dekleta  ekipe  ŽOK Braslovče zagnana, delavna, ravno prav navihana so v meni v zadnjih dveh sezonah pustila pravi pečat ,.tako da je bila izbira dokaj preprosta. Res je bilo jih je kar nekaj in to v parih dneh a Brslovče so bile  v prednsoti pred vsemi.


In tako sem sedaj tu  v Štajerski "deželi"ponovno v novi "stari " vlogi zagnan ,kot že dolgo ne, poln pričakovan in optimizma  da nam bo velik met preboj v modro skupino s skupnimi močmi tudi uspel.Razgovori, z mojim tehničnim Teamom in seveda z novo "staro " ekipo, analize priprave, treningi, vse to v želji da skupaj zmoremo in uspemo.
Da med starimi prijatelji se počutim tako,kot da bi nikoli ne odšel. Kot da bi bil samo  mesec ali dva več na dopustu. Postopoma prihajamo v stare tirnice, delo poteka normalno ekipa se dobro  in pravilno odziva. Kaže da so temelji postavljeni da  pričnemo graditi visoko stavbo imanovano "Modra skupina"

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

858115
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
807
526
1999
1333
858115

Your IP: 34.204.176.125
Server Time: 2020-06-02 22:53:02

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.