Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

SELEKTORJEVA OGOVORNOST DO RAZVOJA PANOGE IN NE SAMO

Biti selektor neke reprezentance ali kategorije,pa naj si bo v najnižjih selekcijah ali kadetih/njah, mladincih/kah,članih ali članicah  je odgovorna naloga

jULIJO vELASCO fdAUG BEAL kARCH aNDREA
Odgovorna predvsem zato,ker  igralcike danes zelo dobro vedo kdo je  dober ali salbši, da ne rečem kdo je favoriziran in kdo je izločen/a. Da,da igralci/ke  to zelo dobro vedo že po nekaj treningih.In danes imamo pri izbirah ali bolje selekcioniranju kar veliko možnosti da do napak ali nepravičnosti ne prihaja. Predvsem v... dobro športne panoge,kajti važno je da po natančnih analizah in preizkusih izberemo tiste prave.

In katere so te možnosti?Selektorjeva prisotnost na raznih tekmah, turnirjih,finalih izmanjava mnenj razgovori z trenerji igralcev//igralk, ,videoposnetki, statistični podatki in še bi lahko našteval. Da o naslednji fazi  testiranj tako v klubih,kot v drugih inštitucijah danes ne predstavlja velik problem. A vse povedano bi morala biti osnova za delo selektorja, za pravilno izbiro, za napredek določene športne panoge. Zakaj to pišem? Preprosto zato,ker še ne toliko let nazaj smo lahko med gledalci na tribunah opazili seletorje z beležko v rokah, z kamero na stojalih . In tudi mladi igralci/ ke so že med ogrevanjem to opazili/le. Dviginl se je polz. In želje po dokazovanju,da bi pokazal /la selektorju/ ki koliko zmorejo je bila takoj večja.Se temu reče motivacija?
Kot kaže se časi tudi na tem področćju spreminjajo.nevem kao je v drugih športnih panogah a zase vem da že dolgo se zaman obračam proti tribunam. Tudi to spada v del imanovan -PROGRAMIRANJE.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2279853
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
1138
2231
18283
11411
2279853

Your IP: 54.165.57.161
Server Time: 2021-12-05 14:41:54

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.