Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ODBOJKA SEDE TUDI SLOVENIJA V IGRI ZA RIO 2016

Iz Braslovč v Rio de Jeneiro 2016?

fotohome

Še ta mesec se bo slovenska ženska odbojkarska reprezentanca  v odbojki sede udeležila kvalifikacij za nastop na letošnjih paraolimpijskih igrah v Rio de jeneiru (Brazilija). V daljno Kitajsko se bo reprezentanca podala v veliki želji da v teh zelo težkih kvalifikacijah uspe. A pot nikakor ne bo lahka saj trenutno  slovenska dekleta zasedajo sicer odlično 5 mesto na  "Rang " svetovni lestvici  in to pred izredno močno Nizozemsko in Rusijo in tik za Brazilijo,ki je trenutno na četrtem mestu.

Vodilna reprezentanca v odbojki sede je trenutno Kitajska, takoj za njo pa Ukrajina in reprezentanca ZDA. Naša srebrna dekleta z zadnjega EP v Sloveniji bodo na Kitajskem igrale proti Nasprotnice Slovenk, ki jih bo tudi na turnirju v Aziji vodil selektor Simon Božič, bodo Italija, Nizozemska, Rusija, Japonska in Egipt, manj kot štirinajst dni pred začetkom svetovnega pokala pa je znan tudi sistem tekmovanja, ki je v preteklosti precej buril duhove. »Dogo časa nismo imeli informacij, kdo bodo naši nasprotniki in kakšen bo sistem na turnirju. Kot je povedal selektor Simon Božič je  na takšnih precej dolgih turnirjih vse mogoče in kaj lahko se zgodi da bodo slovenske odbojkarice,ki se pripravljajo v Braslovčah uspele in odpotovale na Io  2016. Priti do vozovnice bo izredno težko a zavedati se moramo ,da je slovenska reprezentanca  pripravljena pripraviti tudi veliko presenečenje.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2279865
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
1150
2231
18295
11423
2279865

Your IP: 54.165.57.161
Server Time: 2021-12-05 14:53:01

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.