Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

V SOSEDNJI ITALIJI SE JE ZAČEL ZAKLJUČNI DEL MOŠKEGA ODBOJKARSKEGA PRVENSTVA A-1 LIGE

Med najboljšimi je tudi kapeten slovenske izbrane vrste sicer odbojkar Trentina Tine Urnaut 

 

Italijanska Superlga  A1: Play off. najboljši- Top: Hernandez, Ngapeth, Nelli, Urnaut
Pri naših zahodnih sosedih so  se v moški odbojkarski superligi začeli zaključni  boji in po odigranih dveh krogih smo lahko videli izredno zanimivae tekme .še več pa je bilo presenečenj.


Tako je pred nadaljevanjem Play offa v nedeljo 20.3.2016 kar veliko odprtih vprašanj ,predvsem pa se  lahko v nadaljno tekmovanje prebije le RPA Perugia ,ki nad oslabljeno Verone  slovenskega selektorja Andrea Gianija vodi  z 2:0 v skupnih zmagah. Tako  ekipa iz dežele Puglije s trenerjem Sklobodanom Kovačem  za uvrstitev v nadaljnji krog potrebuje samo še zmago. in kaj lahko se zgodi da bo ta prišla  že v nedeljo  v Veroni. Pred zahtevnejšo nalogo pa so odbojkarji Trentina,ki so  doživeli "hladen tuš " poraz na  gostovanju  na jugu Italije pri izredno motivirani ekipi iz Molfette, prav tako je nepričakovan poraz doživela tudi  odlična ekipa Modene v Padovi  so namerč slavili domači odbojkarji,ki jih vodi odlični strokovnjak Valerio baldovin. N adobri poti da se  po samo treh tekmah uvrsti v nadaljno tekmovanje  je ekipa Lube iz Civitanove,ki je po težki zmagi na domačem igrišču proti  borbeni Latini ,lažje slavila na gostovanju in tako sedaj vodi  z 2.0 v zmagah. Nedelja  20 marca bo torej za nekatere ekipe že odločilen dan.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2279792
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
1077
2231
18222
11350
2279792

Your IP: 54.165.57.161
Server Time: 2021-12-05 14:00:40

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.