Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

PREGORELE V PREVELIKI ŽELJI PO ZMAGI

V Novi Gorici je bila ekipa s svojo igro neprepoznavna. nekoliko bolje so dekleta odigrala samo v drugem nizu

12923200 1199441866735235 7866792029718273841 n

GEN-I Volley : ŽOK Braslovče - 3:0 (25:14, 25:22, 25:10) ŽOK Braslovče: Bednjanič (L), Raković 1, Praunseis 0, Hribernik 5..., Podbregar (L2), Žnidar 8, Muhovic 0, Markovič 8, Mihevc 2, Mihalinec 9, Vodlan 0, Rituper, Anzelc 0.

Statistika: točke s servisi 4, zgrešeni servisi 9, blok 7, sprejem servisa 39% in #22%, napake pri sprejemu 11.

V prvi tekmi četrtfinala končnice državnega prvenstva so odbojkarice GEN-I Volleya iz Nove Gorice z lahkoto odpravile šesto uvrščeno ekipo modre skupine iz Braslovč. Čeprav so se Braslovčanke na tekmo dobro pripravile, jim tega na parketu športne dvorane OŠ Milojke Štrukelj v Novi gorici nikakor ni uspelo prikazati. Že uvodne minute prvega niza so dali jasno vedeti, da tekma proti favoriziranim domačinkam ne bo lahka in da jih bo na  domačem igrišču težko premagati, saj so  Savinjčanke v letošnji sezoni  doživele že štiri poraze in le ena tekma se je končala po petih nizih.

Odbojkarice iz Nove Gorice so predvsem odlično izvajale začetne udarce, kar je onemogočilo organizacijo in napad Braslovčank, ki so se sicer borile, a niso uspele presenetiti domačih igralke. Razlika se je hitro povečevala, a nekaj dobrih napadov gostij ni bilo dovolj, da bi ogrozile razigrane domačinke, ki so tako z lahkoto osvojile prvi niz.

V drugem nizu smo v Novi Gorici videli povsem drugačno igro Braslovčank, ki so vodile vse od začetka. Napadi Markovičeve, Žnidarjeve in kapetanke Katje Mihalinec so bili uspešni in so domačega trenerja prisilile k minuti odmora že pred prvim tehničnim odmorom. A se gostje niso dale, tudi začetni udarec in sprejem sta delovala solidno, v bloku pa sta se tako Mihevčeva kot tudi Hribernkova dotaknili  kar nekaj odločilnih žog. Vodstvi 17:14 in 20:17 nista bili dovolj. Nekaj napak so v odločilnih trenutkih znale  Goričanke s pridom izkoristiti in prevzele vodstvo 22:21. V gostujoči ekipi je po hitro zapravljenem vodstvu zavladala panika in strah pred vsako žogo, ki se je znašla  na njihovi strani in tudi drugi niz je pripadel domačinkam.

Braslovčanke se nato v tretjem nizu nikakor niso več znašle in domačinke so nizale točko za točko. Že izid 20:6 priča o tem, da smo na igrišču videli samo eno ekipo, ki je znala izkoristiti zmedo pri gostjah, kjer tudi menjave igralk niso prinesle pravega učinka. Sicer so Braslovčanke ob zaključku niza le dosegle še nekaj točk, a niza in tekme je bilo že zdavnaj konec.

V soboto čaka odbojkarice Braslovč in GEN-I Volleya drugo srečanje končnice. Tokrat Braslovčanke igrajo doma in pričakovati je boljšo, predvsem pa bolj sproščeno igro mladih odbojkaric Braslovč.

Zoran Jerončič: ''V nobenem primeru ne moremo biti zadovoljni z prikazano igro v Novi Gorici. To velja predvsem za prvi in tretji niz. V drugem nizu je ekipa igrala veliko bolje, kar pričajo tudi izidi med samim nizom. Vendar smo v končnici tretjega niza ponovno padli in napravili nekaj nedopustnih napak, kar so znale domačinke s pridom izkoristiti. Z določenega vidika razumem slabše igre v zadnjem obdobju in posledično tudi nekaj negativnih rezultatov, a ekipa bo morala reagirati in sama sebi dokazati, koliko velja. To reakcijo tehnični team pričakuje že v soboto, drugače je za ekipo, sicer pozitivna sezona, zaključena.''

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2177475
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
479
2604
14966
47970
2177475

Your IP: 35.175.107.77
Server Time: 2021-10-22 12:25:19

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.