Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

Katja Mihalinec pred EP 2014: NE BOJIMO SE VELIKIH EKIP

katja mihalinecLetošnje mladinsko evropsko prvenstvo bo za nas izziv, saj je naša skupina zelo težka in se bomo zato morale zelo potruditi, da se uvrstimo na glavni turnir (pridemo iz skupine). Igrale bomo proti petim ekipam, to pa so Italija, Finska, Belgija, Turčija in še z eno, ki se bo prebila skozi dodatne kvalifikacije, po mojem mnenju pa bo to Poljska, saj so tudi lanskoletne evropske prvakinje.

Zavedamo se, da so naše možnosti omejene, ampak imamo še kar nekaj časa, da se uigramo, postanemo bolj prepričane vase in prvenstvo otvorimo s pozitivnimi mislimi. V preteklosti smo že dokazale, da lahko premagamo tudi velike ekipe in da znamo pomembne tekme dobro odigrati.

Verjamem, da bodo naši nasprotniki dobro pripravljeni. Mislim, da je v naši skupini najboljša Italija, proti njim smo že igrale in vem, da imajo dobro ekipo ter menim, da imajo velike možnosti za naziv evropskih prvakinj. Ne smemo pozabiti na Turkinje, ker so prav tako na lanskem kadetskem evropskem prvenstvu pokazale odlično igro in so tako na koncu bile tretje. Veliko priložnost pa imajo Finke, saj imajo prednost domačega terena in pa najverjetneje najmočnejšo podporo iz tribun. Še zadnja od že poznanih nasprotnic pa je Belgija, o kat eri na žalost ne vem veliko vendar mislim, da bo tudi ta ekipa dobra.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

856227
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
111
726
5748
18741
856227

Your IP: 34.204.193.85
Server Time: 2020-05-31 04:08:58

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.