Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

EVROPSKI POKAL CHALLENGE CUP 2014/15

PRVE NASPROTNICE EKIPA VOLLEY DUEDINGEN IZ ŠVICE

Ekipa ŽOK Braslovče si je že v prvi sezoni nastopanja v 1 državni odbojkarski ligi pridobila pravice nastopanja v evropskih pokalih. Gre za Challenge cup,ki ga organizira CEV ( Evropska odbojkarska zveza.) Z nstrpnostjo so v klubu,kot tudi samem kraju Braslovče pričakovali izide žrebanja,ki je bilo na sedežu CEV-a v Luksemburgu 12.6.2014.
V zgodnjih popoldanskih urah je iz sedeža CEV-a prišlo sporočilo izida žrebanja,v katerem so mlade odbojkarice iz Braslovč v prvem krogu dobile kot nasprotnice švicarskega  A ligaša Volley Duedingen iz istoimenskega mesta.


Kaj veliko o  švicarski ekipi ni znanege je pa res da smo nekaj  novic le dobili  do prve tekme ki bo  12.novembra  2014 v šolski športni dvorani v Braslovčah pa bo marsikaj o nasprotnicah bolj jasnega.
Kot poročajo bo v ekipi ostala izkušena repšrezentančna  organizatorka igre Kristel Marbach in tudi Pamela Lejczik bo tudi v naslednji sezoni nastopala za Volley Duedingen.,kakor tudi Sarah Trosch, Melissa Vaniš, Mona Rotaris in Flavia Knutti.To so v glavnem mlade igralke ,ki tvorijo jedro  ekipe. Sicer se vrača v klub tudi Anna Niederhauser.Kot poročajo mediji ostaja najmanj še eno sezono v Švici tudi črnogorska reprezentantka Andreja Lakivić,ki bo še kako pripomogla k učinkoviti igri v napadu.
Iz ekipa pa odhajata dve odlični  odbojkarici.Tara Mauller se seli v Francijo,kjer bo nadaljevala svojo odbojkarsko pot  z njo pa odhaja tudi Katie Fuller ,ki se seli v ZDA.
Iz ZDA natančneje iz Kansas Citya prihaja v Volley Duedingen Allison Mayfield visoka napadalka bo lahko z svojimi izkušnjami še kako koristila  mladi ekipi. Ob njej pa se v Švico vrača tudi  druga američanka Kylie Athenstone,ki naj bi igrala v diagonali.Ta 27 letna odbojkarica je bila v sezoni 2010/11 v Španji proglašena kot MVP igralka pokalnega tekmovanja.
Kot vse kaže gre za  solidno ekipo,ki pa po poročanju medijev  želi v novi sezoni 2014/15 tako v evropskem tekmovanju ,kot tudi v domačem prvenstvu igrati vidno vlogo.
Kot vse kaže bomo v Braslovčah prvič v zgodovini na evropski sceni v začetku novembra videli zanimivo odbojkarsko predstavo,katere ne gre zamuditi.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

905026
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
4193
2395
13482
6588
905026

Your IP: 3.236.150.211
Server Time: 2020-07-02 18:27:14

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.