Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ŽOK BRASLOVČE VSE V SMERI NOVE SEZONE 2014/15

 

Predaha ni, že delamo za novo sezono

 

ŽOK Braslovče 2014-15 za CEV KopirajV Braslovčah bodo v soboto v kampu Menina, ob odlični hrani, raftu in adrenalinskem parkuzaključili letošnjo najboljšo sezono v zgodovini kluba.

Sezono, v kateri je članska ekipa v svoji prvi sezoni v 1. DOL osvojila četrto mesto, v kateri so bile mladinke državne prvakinje,kadetinje podprvakinje, "minice" pa tretje v državi.

Predsednik kluba Marjan Kumer je potrdil, da Zoran Jerončič ostaja trener, ob treh nadarjenih kadetinjah pa je za zdaj edinaokrepitev Ana Marija Vovk iz Mislinje. S tremi igralkami so še v pogovorih. V novi sezoni tudi v pokalu Challenge.

Odbojkarice iz Braslovč so bile v minuli sezoni prava osvežitev v prvi slovenski ligi. Že vsvoji prvi prvoligaški sezoni so prvi del sezone končale na tretjem mestu, na katerem so ostale tudi v Modri skupini, v kateri sta se ekipam pridružili tudi Nova KBM Branik in CalcitVolleyball, v končnici pa so jih po dveh razburljivih tekmah v boju za končno tretje mesto premagale odbojkarice Formisa. Za Braslovčanke, v kateri so praktično le same mladinke, karšest jih je trenutno v mladinski reprezentanci, ki je na turnirju v ZDA, je bil to velik uspeh, ki ga bodo v novi sezoni skušale najmanj ponoviti, če ne tudi izboljšati. Čeprav so se v nekaterih medijih pojavile govorice, da jih bo zapustil trener Zoran Jerončič, se to ne bo zgodilo. Še več."Zoran Jerončič je še pred iztekom stare pogodbe podpisal novo in bo ekipo zagotovo vodil v novi sezoni. S tem se napovedujejo še višji cilji ekipe. Ob Jerončiču smo prav tako, že rešilitudi vprašanje trenerjev v drugih naših ekipah. Tako bo Damjana Mihalinec še naprej pomočnica prve ekipe, Andrej Hribernik bo vodil ekipo v 3. DOL, Taja Steblovnik, Silva Mihevc in Janja Selič bodo nadaljevale z delom v nižjih selekcijah. Po porodniškem dopustu se vrača Saša Vitanc, še ena od naših vrhunskih trenerk," je Marjan Kumer spregovoril o trenerskem kadru v novi sezoni.Vedno bolj se oblikuje tudi ekipa, ki bo v prihodnji sezoni skušala najmanj ponoviti letošnje izide, če jih ne celo izboljšati. Zapustila jih je sicer Anita Sobočan, ki odhaja v Novo KBM Branik, prišla pa je mlada in nadarjena Ana Marija Vovk iz Mislinje, sicer kadetsko slovensko reprezentantko, vendar to ne bo edina okrepitev."Potrdimo lahko, da smo svojo prvo ekipo okrepili z Ano Marijo Vovk, pridružili pa smo ji tudi tri naše nadarjene kadetinje, Izo Vodlan, Samanto Ritoper in Nušo Podbregar. Na testiranju so še tri igralke, vendar bomo njihova imena izdali šele, ko bodo podpisale pogodbo. Zanimamo se predvsem za mlade, v Sloveniji najbolj nadarjene igralke. Naš namen je, da iz njih nastanejo vrhunske prvoligaške igralke. Končna sestava ekipe bo znana do prvega avgusta, ko bomo začeli s pripravami na novo sezono, v kateri bomo še naprej igrali tudi v 3. DOL. Tako kot v minulih sezonah, bo 3. DOL namenjena razvoju mladih igralk,ekipi pa bomo dopolnili z nekaterimi igralkami iz male odbojke in igralkami, ki zaradi šolskih obvez ne zmorejo več tempa prvoligaškega treniranja. Ekipe nižjih selekcij se bodo uskladile s starostnimi zahtevami tekmovanj v mlajših kategorijah."Vodstvo kluba se je odločilo, da bo ekipo prijavilo tudi za tekmovanje v pokalu Challenge. Za kraj z dobrimi petimi tisoči prebivalcev bo to velik izziv. Na srečo jim je šel na roke tudi žreb,kajti Düdingen sodi med ekipe, ki bi se jo dalo premagati.

"Kljub vsem dvomom smo se vseeno odločili, da prijavimo našo ekipo v tekmovanje za pokal Challenge. Za nas to pomeni veliko čast, izziv in hkrati obvezo za še boljše delo. Uspel smo registrirati dvorano za pokal Challenge, tako da bomo lahko proti Švicarkam igrali doma. Že zdaj se vsi, klubski delavci, igralke in naši navijači veselimo prve evropske tekme v našem kraju. Za šport v Braslovčah bo to zgodovinski dogodek," se novih izzivov veseli predsednik ZOK Braslovče, Marjan Kumer, ki ima nemalo zaslug, da se danes ne samo v Braslovčah, temveč v vseh Sloveniji, s spoštovanjem govori o njihovi članski ekipi. Pa ne samo članski,kajti ob šestih igralkah v slovenski mladinski reprezentanci, sta še dve v kadetski izbrani vrsti, kar je samo potrditev odličnega dela njihovih trenerjev od najmlajših kategorij do članske ekipe.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

904977
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
4144
2395
13433
6539
904977

Your IP: 3.236.150.211
Server Time: 2020-07-02 18:05:24

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.