Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ŠE ENO SEZONO NA ŠTAJERSKEM

Pred nami je pestra in zahtevna sezona 2014/15

neimenovano KopirajKo sem v lanski sezoni prišel Braslovče majhen trg v savinjski dolini mi niti na misel ni prišlo da bom v tej prijazni Občini ostal več kot eno sezono. Spomnim se, da je pred dobrim letom "trmasti" predsednik kluba Marjanu Kumer vztrajal toliko časa ,da sem končno rekel da. A v moji glavi je bil tisti "da"mišljen za pravkar zaključeno sezone in seveda konec.

A stvari so se obrnile v povsem drugo smer. Čeprav kraja, ljudi, in seveda ekipe nisem poznal sem kar kmalu z zadovoljstvom ugotovil, da je bila moja izbira prava ,kar pričajo tudi rezultati letošnje sezone. O organiziranosti kluba o izvrstnih rezultatih je bilo že veliko povedanega,. Pa tudi o ljudeh, naših navijačih,delavnih in zvestih starših in vsem ki ekipo spremljajo sem tudi že govoril.

In prav zaradi tega je bila moja odločitev da bom v ŽOK Braslovče ostal še eno sezono zelo lahka in prepričan sem tudi pravilna. Seveda pa to odločitev spremlja tudi velika odgovornost nas vseh od tehnične ekipe z Damijano, Žanom, Igorjem,Tino in še nekaterimi ki smo odgovorni da bodo rezultati ekipe tudi v novi sezoni 2014/15 podobni tistim v pretekli sezoni.

Domačim tekmovanjem v vseh kategorijah od državnega prvenstva v 1 DOL,pokalnega tekmovanja, pa tudi tekmovanja v kategoriji mladink in kadetinj bo ekipa v naslednji sezoni doživela tudi Evropski "krst" v Chellange cup tekmovanju evropske odbojkarske zveze (CEV).To je velik dogodek za sam kraj za Občino Braslovče,i nam stoji ob strani in za ve ki delujejo in pomagajo v klubu. Kljub mladosti in morda neizkušenosti sem prepričan da se bo ekipa tudi v evropskem tekmovanju dobro odrezala in do bodo mlade igralke odločno zastopale Braslovče,Savinjsko dolino in Slovenijo v tem zahtevnem tekmovanju. Ne gre pa prezreti tudi dejstev da nas v državnem tekmovanju čakajo zahtevne naloge in tudi cilji kluba so postavljeni dokaj visoko in če vsi mi želimo ponoviti lanske uvrstitve bo potrebno že od 4. avgusta 2014, ko se bo ekipa ŽOK Braslovče prvič zbrala na pripravah za novo sezono močno zavihati rokave . Ekipa je nekoliko spremenjena iz druge ekipe so prišle Vodlanova, Podbregarjeva in Rituperjeva. Iz Mislinje pa se v Braslovče seli nadarjena Ana Marija Vovk. V naslednji sezoni pa v prvi ekipi ŽOK Braslovče ne bomo več videli Petre Bergant ( prenehala z aktivnim igranjem) Anja Hribernik ( se seli v drugo ekipo) Anita Sobočan ( Nova KBM Maribor) Tako bo letošnja ekipa po starosti še mlajša od lanske a po višini pa vsekakor precej višja

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

905066
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
4233
2395
13522
6628
905066

Your IP: 3.236.150.211
Server Time: 2020-07-02 18:41:20

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.