Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

Športno kolturno društvo " VERIN "

skd verin 01    thumbnail skd verin 04

SLOVENSKE KADETINJE PRED ZAHTEVNO NALOGO

Slovenska ženska kadetska reprezentanca bo aprila nastopila na evropskem prvenstvu v Bolgariji.
2018 ECH U17 Women DOL Results600
Žreb, ki je potekal v Sofiji, je našim dekletom namenil težko skupino, saj se bodo naše odbojkarice pomerile z Bolgarijo, Rusijo, Belorusijo, Srbijo in Madžarsko.
 
Mlade slovenske odbojkarice, ki jih vodi Boris Klokočovnik, so si nastop na prvenstvu stare celine zagotovile potem, ko so v januarskih kvalifikacijah v Olomoucu prepričljivo opravile s Španijo, Islandijo in Češko. Žreb za evropsko prvenstvo naši izbrani vrsti sicer ni bil naklonjen, saj se bodo dekleta v Sofiji pomerila s samimi odbojkarskimi velesilami. A Slovenke so v preteklosti že dokazale, da se lahko enakovredno kosajo tudi z najboljšimi reprezentancami.
 
 
Prvi del priprav na evropsko prvenstvo, ki bo potekalo od 13. do 21. aprila v Bolgariji, bodo Slovenke opravile konec februarja v Slovenj Gradcu, kjer bo Klokočovnik zbral 21 odbojkaric. »Želim si, da bi v klubih še naprej tako dobro delali kot doslej, saj je to ključnega pomena. Imamo tudi podporo Odbojkarske zveze Slovenije, ki nam je odobrila vse predlagane termine za priprave, na katere smo povabili še osem dodatnih igralk. po prvem delu priprav se bomo odločili, ali bo zasedba ostala enaka kot v kvalifikacijah, ali bo prišlo do kakšne spremembe v kadru. Začenjamo konec meseca v Slovenj Gradcu, sledile bodo še tri nedelje treningov in močan mednarodni turnir v italijanskem Pordenoneju, kjer bomo nastopili v konkurenci do 19 let. Na evropsko prvenstvo se bomo nato pripravljali še od 4. do 11. aprila in nato odpotovali v Bolgarijo.«
V drugi skupini evropskega prvenstva bodo igrale Turčija, Romunija, Ukrajina, Nemčija, Nizozemska in Italija.
 
 

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

660533
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
135
192
327
4367
660533

Your IP: 54.197.24.206
Server Time: 2019-02-18 11:28:17

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.