Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

Športno kolturno društvo " VERIN "

skd verin 01    thumbnail skd verin 04

2 X K IZ KANALA V KAMNIK

Odbojkarice Calcit Volleyja sta okrepili dvojčici Marušič. Devetnajstletnici v Kamnik prihajata iz Nove Gorice. Špela igra na poziciji podajalke, Polona je sprejemalka.

650305c835EDNMainMarušič

Sestri sta zadnjih pet sezon igrali v dresu novogoriškega prvoligaša, s katerim sta minulo sezono osvojili tretje mesto v 1. DOL, v mladinski kategoriji pa sta postali državni prvakinji.

 

Sestri Marušič sta s prvimi odbojkarskimi koraki začeli v domačem Kanalu, pri OK Neptun. Špela je bila preteklo sezono tudi v članski reprezentanci, z mladinsko reprezentanco do 23 let pa je bila del zgodovinskega drugega mesta na svetovnem prvenstvu.

Enojajčni dvojčici imata precej podobnih osebnostnih lastnosti. Obe sta vztrajni in umirjeni. »Pri igri vedno vztrajam do konca, do zadnje točke in nikoli me ne zagrabi panika, vedno si postavljam zelo visoke cilje in nikoli ne pomislim, da česa ne bi zmogla. Če vidim, da zmorejo drugi, vem, da lahko jaz naredim še bolje,« zase pravi Špela. Dekleti sta visoki 170 centimetrov in Polona pravi, da je prav to privedlo k temu, da sta postali iznajdljivi. »Iznajdljiva sem najverjetneje postala zato, ker nisem prav visoka. Nikoli nisem imela tega privilegija, da bi lahko samo tolkla po žogi, ampak sem vedno morala razmišljati, kako prelisičiti visok blok na nasprotni strani.«

Prestop h Calcit Volleyju bo za dekleti, ki oktobra pričenjata s študijem v Ljubljani, odlična priložnost za napredek v igri. V Kamniku se je od nekdaj dobro delalo z mladimi. »Občutki so zelo dobri in polna sem pričakovanj, saj mi po petih letih igranja za Novo Gorico zelo prija menjava okolja in ljudi,« se nove sredine veseli Polona. Sestri nove soigralke večinoma že dobro poznata tako z nasprotne strani mreže kot z reprezentančnih akcij. »Večino igralk v novem klubu poznam, zato že komaj čakam, da skupaj stopimo na igrišče,« pa se začetka sezone nadeja Špela.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

660561
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
163
192
355
4395
660561

Your IP: 54.197.24.206
Server Time: 2019-02-18 11:31:04

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.