Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

Športno kolturno društvo " VERIN "

skd verin 01    thumbnail skd verin 04

ZA ZAČETEK ZMAGA A Z IZGUBLJENIM NIZOM

Slovenska moška odbojkarska reprezentanca je svetovno prvenstvo v Italiji in Bolgariji začela z zmago. Na prvi, zgodovinski, tekmi na svetovnih prvenstvih so bili naši fantje s 3:1 (-22, 13, 13, 17) boljši od Dominikanske republike in svoj nastop začeli tako kot smo pričakovali. 
 19
Slovenija: Štern, Pajenk, Kozamernik, Šket, Gasparini, Pavlović, Vinčić, Štalekar, Klobučar, Kovačič, Toman, Ropret, Urnaut, Čebulj. Selektor: Slobodan Kovač.
 
Dominikanska republika: Tapia, Valdez, Contrera, Mieses, Lopez, Tolentino, Abreu, Caceres, Mercedes, Romero, Paulino, Gonzales, Perez, Cruz. Selektor: Jose Alexander Gutierrez Sanchez.
 Obračun z Dominikansko republiko, drugo reprezentanco s prvenstva Norceca, je slovenska izbrana vrsta začela v postavi Dejan Vinčić, Mitja Gasparini, Tine Urnaut, Klemen Čebulj, Alen Pajenk, Jan Kozamernik in Jani Kovačič. 
Dokaj neznai odbojkarji Domenikanske republike so že takoj na začetku prvega niza in potem še v nadaljevanju pokazali da se z njimi ni vredno igrati. Čeprav so se naši proti koncu uvodnega niza le zbrali a to ni bilo dovolj da  bi osvojili prvi niz,kar nas lahko še drago stane.
V nadaljevanju pa so slovenski odbojkarji le pokazali iz kakšnega testa so in predvsem po zaslugi odličnih začetnih udarcev (Gasparini 7 točk) popolnoma strli odpor nasprotnikov v Firencah. Po dnevu odmora čaka nošo izbrano vrsto trdoživa reprezentanca  Japonske proti kateri bodmo morali naši nekatere zadeve le dvigniti na višjo raven.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

710756
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
158
303
695
9202
710756

Your IP: 35.153.135.60
Server Time: 2019-07-23 14:40:59

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.