Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

Športno kolturno društvo " VERIN "

skd verin 01    thumbnail skd verin 04

ODHAJA VELIKAN SVETOVNE ODBOJKE JULIJO VELASCO

Ob zaključko sezone v iatlijanski A-1 Superligi se kot trener poslavlja eden izmed velikanov svetovne odbojke  Italo/ Argentinec Julijo Velasco.

MARIBOR z Veskom Vukovićem Kopiraj

Davnega leta 1983 seje iz Argentine preselil v Italijo in prevzel treniranje A2 ligaša iz Jesija,kjer je ostal vse do  leta 1985. N apovabilo tedanjega predsedniak Panini Modene je istega leta prevzel vodenje velikana italijanske odbojke Modene in z njimi osvojil štiri (4) "scudete" državn enaslove zapored.

Sledilo je povabilo na klop italijanske  moške reprezentance in prvi uspeh je prišel še istega leta 1989 ko so "Azzurri" na Švedskem osvojili evropski naslov. Sledili so uspehi na klopi reprezentance ,ki je v 10 letih "vladavine " Julija Velasca osvojila vse kar se osvojiti da razen zlate Olimpijske medalje.

JULIJO VELASCO CLINIC

Velasca sem osebno spoznal poleti leta 2003 v Cerviji ob jadranski obali,kjer sem se udeležil trenerskega seminarja ( Clinic per allenatori) in istega ponovil še leto kasneje.Takrat sem lahko v živo spremljal delo, metode in razglabljana  odličnega trenerja in super predavatelja. Poznala sva se vedno je bil in je še pripravljen na razgovor na dajal je nasvete in prenašal svojo odbojkarsko filozofijona druge kolege trenerje. Resnično velikan svetovne odbojke,katerega bomo še kako pogrešali na vrhunskih odbojkarskih tekmah in še posebej na mestu ob igrišču ki je namenjeno trenerjem.

 

Carriera
Carriera da allenatore
1979-1982 Ferro Carril Oeste A1-M
1981-1983 Argentina Argentina vice
1983-1985 Rosso e Blu.svg VC Jesi A2-M
1985-1989 Panini Modena A1-M
1989-1996 Italia Italia M
1997-1998 Italia Italia F
2001-2003 Rep. Ceca Rep. Ceca
2003-2004 Piacenza A1-M
2004-2006 Daytona Modena A1-M
2004-2006 Modena A1-M
2006-2008 Gabeca Montichiari A1-M
2008-2011 Spagna Spagna
2011-2014 Iran Iran
2014-2018 Argentina Argentina
2018-2019 Modena A1-M
Palmarès
Olympic flag.svg Olimpiadi
Argento Atlanta 1996
Wikiproject Europe (small).svg Europei
Oro Svezia 1989
Oro Finlandia 1993
Oro Grecia 1995
Argento Germania 1991
Transparent.png World League
Oro Giappone 1990
Oro Italia 1991
Oro Italia 1992
Oro Italia 1994
Oro Brasile 1995
Argento Olanda 1996
Bronzo Brasile 1993
Gnome-emblem-web.svg Mondiali
Oro Brasile 1990
Oro Grecia 1994
Transparent.png Grand Champions Cup
Oro Giappone 1993
Transparent.png World Top Four
Oro Giappone 1994
Argento Giappone 1990
Transparent.png World Super Challenge
Oro Giappone 1996
Asia (orthographic projection).svg Campionati Asiatici
Oro Iran 2011
Oro Dubai 2013
Transparent.png Torneo di Maxi Volley Argentina
Oro Mar del Plata 2013
Flag of PASO.svg Giochi panamericani
Oro Toronto 2015

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

710783
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
185
303
722
9229
710783

Your IP: 35.153.135.60
Server Time: 2019-07-23 14:42:37

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.