Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

EuroVolley 2019 ODBOJKARSKI VIRUS IN

S temi težavami ali če hočete problemi tokratni finalisti letošnjega Eurovolleya 2019 nimajo težav. Zakaj sploh gre? naši odbojkarji so jo vsem nam v Sloveniji in tudi veliko širše pripravili nič koliko najlepših presenečenj o katerih se bo še dolgo govorilo.

71224379 1261208260718904 1982906333782867968 o

Da je ta odbojkarski "Virus" zajel prav vse vam bom povedal v naslednji zgodbi. V soboto,ko so se naši fantje še zadnjič pred domačimi navijači v Stožicah v 1/2 finalu pomerili z aktualnimi svetovnimi prvaki reprezentanco Poljske sem se malo živčen sprehajal po Novi Gorici. No vreme je pravo toplo in v Dolce Viti si privoščim kepico sladoleda,

Grem na pločnik in uživam v čokoladno lešnikovi dobrini. Gledam okoli in z počasnimi koraki se mi približujeta dva starejša para. Dva možakarja u svojima ženama in že od daleč vidim da imajo kar "pestro " debato. Le o čem se pogovarjajo si mislim? Morda so iz Vipavske doline ali Brd in je glavna tema trgatev ali pa so iz hribov in je na sporedu kostanj itd. Ko tako razmišljam se mi para približata na nekaj korakov in takrat že slišim njihov pogovor.Ko gredo tako blizu mene zaslišim "starejšo " gospo kako jezno reče možu : " Si videl ta črnega Kubanca so kupili Poljaki da, pravijo da je Kubanec v jezi "sikne" žena. " Ne ne ne pravi mož ne si slabo slišala itd Boš videl zvečer ga prepričuje gospa in tako odidejo naprej mimo mene.Ne slišim več njihovega pogovora a zame je bilo to dovolj, da sem se še enkrat zavedal in bil predvsem srečen kakšen odbojkarski "virus" so naši zasejali v deželici pod Alpami. Komaj se malo umirim že zazvoni telefon in glej prijatelja na drugi strani bil je iz juga Italije. In takoj na prvo žogo. Zoran kaj se dogaja v Sloveniji,kaj delate ,kaj počnete ali ste šli vsi nekam k maši da vaši odbojkarji to počno me skoraj napade Italija. Toko je bilo pri nas v 90 letih tako je norela cela Italija in sedaj ni več tako le zakaj "Vechia ossa" Stare kosti tako so me imenovali na jugu. Pa ga povprašam Antonija ali naj Ti povem direktno ali po ovinkih? Kar direktno pravi,kot da bi hotel čimprej izvedeti "mojo " resnico. Veš kaj Kri ni voda z vsem spoštovanjem s potnim listom se ne da igrati. Ko je potrebno rešiti tisto zadnjo žogo, ko je potrebno dati nekaj več od sebe ,če v sebi nimaš nacionalnega naboja, nimaš za sabo svojih "korenin" nimaš za sabo svojih genov potem te in še veliko drugih žog ne boš rešil. Saj razumeš o čem govorim prijatelj. E "Vechia ossa" Ti pa imaš vedno prav je malo v zadregi odgovoril prijatelj z juga res res kri ni voda. Pozdravi mi vse v Sloveniji o tem kar si mi povedal pa se moremo vsi malo zamisliti.
Iskerne čestitke našim SREBRNO ZLATIM fantom za neverjeten uspeh slovenske odbojke in športa nasploh.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

851150
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
153
518
671
13664
851150

Your IP: 34.231.21.83
Server Time: 2020-05-25 02:46:48

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.