Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

EuroVolley 2019 NORO ,PONOVO 12.000 NAVDUŠENCEV

V ponedeljek sedim v dnevni na moji Kiričevi, ura se bliža 22 in čakam na TV Odmeve,kjer bosta gosta "srebrna" kapetan slovenske odbojkarske reprezentance Tine Urnaut in selektor Alberto Giuliani.

GASPA

 72051064 2985947444754516 8088609142874308608 o

Kazalci se v pričakovanju ,kaj bosta povedala Igorju Bergantu le počasi pomikajo pomikajo proti tej 22 uri, skočim do računalnika pa FB in še kaj zraven da čas hitro mine.In kar naenkrat nekje tam čez blizu sosednjega "bloka" ruskega bloka eksplozije, petarde, vršič, vpitje vidim skozi okno da se nekaj kadi,in zaslišim pesem kot vse kaže v temi le vidim da se zbira veliko ljudi.

71934025 2981606551867680 6303242120404664320 n

Kaj se dogaja,ob tej uri, so morda gasilci. se sprašujem?Na hitro obujem čevlje in stečem pred sosednji blok da na lastne oči vidim zakaj gre.

Sem že blizu, žarim od sreče pa saj to je Vinko (Dejan Vinčič) vidim ga kako kljub utrujenosti od naporne noči in še težkega dneva se posveča vsakemu posebej, Objema vsakega otroka, posebej, vsakega malčka in vse ki nestrpno čakajo da mu stisnejo roko in mu čestitajo, Vsi si želijo fotografije, selfija, nekateri prinesejo steklenico nekaj Briškega itd , nepopisno. Vinko se obrne ,me zagleda pristopi do mene se objameva in jaz morečem samo to : Vinko povej "klapi" da ste zmešani, da ste "gotovi" in da ste znoreli. On se nasmeji me pogleda v oči in pravi: Prijatelj Zoran nismo dokončali dela, nismo ga dokončali." Vinko ponovim daj no. in že ga hočejo imeti drugi, skupina deklet se hoče fotografirat,on se posveča vsem od svojih otrok ,žene in vsem nam ki norimo.Gledam na uro ajajja nič ne o bom zamudil TV in Odmeve. počasi grem a oni vztrajajo, skupna fotka in zopet slišim pesem ki odmeva po naši Kidričevi.
Ni še konec si pravim ,kako lepo je biti vpet v odbojko v teh fantastičnih dneh, ne vem vse komu sem že odgovarjal na takšna in drugačna vprašanja. res lepo neverjetno kaj ste
pripravili fantje.In včeraj (torek 1.10.2019) zazvoni telefon hallo sem Petra sahj me poznaš bivša odbojkarice z Občine Nova Gorica te kličem Podžupan želi da se ob 17.00 uri udeležiš sprejema za naše odličen kajakaše in seveda dva odbojkarja bosta tam. Prideš Zoran? Mi pravi moja nekdanja odbojkarica. Kaj pa hočem Petra morem priti saj me poznaš. In zaključiva pogovor. Sem že na Bevkovem trgu prihajajo navdušeni športa, srečujem znane obraze, tudi "Stožiška " maskota prisede k nam, prihaja Ervin Čurlič nekaj besed ,kako sem videl vse na TV in da me v Parizu ni bilo.Srečam nekdanjega odličnega odbojkarja Slovenca iz Sovodenj v Italiji Igorja Orla, ne gre brez navdušenja in pohval,ki prihajajo iz tržaškega in goriškega. To kar delate v matični domovini je preprosto noro pravi oče nekdanjega odbojkarja Aljoše. Ob tej množici na Bevkovem trgu še dežki je pričel padati obupa se skrije za oblake in posije ponovno sonce, Program poteka na oder ob velikem navdušenju prihajajo kajakaši/ice, da tista Top Nejc Žnidarčič (korenine prihajajo s Kanalskega Kolovrata) in Luka Božič prihajata z "neba" z velikim dvigalom in ob navdušenju množice, tako kot Vinko in Kanalec Kovačič se nabito poln Bevkov trg spustita z višin. On glej prav takrat kose onadva spuščata proti odru še višje nad njima visoko nad oblaki leti letalo ,ko bi hotelo našima dvema sporočiti da se da z takšnim odnosom ,delom in ob takšnih navijačih poleteti še višje. Da res je še više. Tudi sam navdušen zapuščam trg se odpravljam proti Ruskim blokom na Kidričevi. Vem da se je tudi v drugih slovenskim mestih od Izole ,Slovenske Bistrice do Raven na Koroškem danes dogajajo podobni sprejemi za naše odlične odbojkarje a v meni tako v podzavesti odmevajo Vinčičeva beseda:" Veš Zoran nismo dokončali dela." Zame in vse nas ste ga opravili in to z odliko.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

792886
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
273
566
2267
8613
792886

Your IP: 3.233.219.101
Server Time: 2020-01-25 21:39:24

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.