Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

METOD ROPRET ŠE 4 LETA PREDSEDNIK OZS

V Ljubljani je danes potekala volilna skupščina Odbojkarske zveze Slovenije, na čelu katere bo še nadaljnja štiri leta ostal Metod Ropret. Ropret, ki se je potegoval za tretji zaporedni mandat, je prejel 31 glasov prisotnih delegatov, dve glasovnici sta bili neveljavni.

65597712

 

Načrtov ima Ropret še veliko in čeprav je po koncu evropskega prvenstva v Ljubljani že razmišljal o tem, da se za nov mandat ne bi potegoval, se je nato vendarle odločil, da zgodbo na čelu OZS nadaljuje: »Na mestu predsednika OZS ostajam, ker takšne kemije med reprezentancami, klubi, mediji in OZS, ki jo trenutno zaznavam, še ni bilo. Ko sem nastopil prvi mandat, se o odbojki praktično ni poročalo, zdaj je odbojka ob boku sorodnim panogam, medijsko in v širši javnosti smo zelo dobro sprejeti in tu ne mislim le na tekmovalne dosežke. Tudi organizacijsko delamo dobro in smo na krivulji vzpona. V prihodnosti nas čaka veliko izzivov. Spogledujemo se z organizacijo evropskega prvenstva za ženske leta 2023 ali 2025. V Sloveniji bi morali že letos gostiti žreb elitne lige prvakov in gala prireditev evropske zveze, pa znova tudi evropsko trenersko konvencijo, a nam je načrte prekrižala pandemija. A imamo pisna zagotovila CEV, da bomo dogodke organizirali prihodnje leto. Ne smem pozabiti na evropsko prvenstvo v odbojki na mivki do 18 let, ki bo junija v Kopru, na turnir svetovne serije v Ljubljani, na državna prvenstva z novim formatom in prvič tudi generalnim sponzorjem. V Ljubljano prihaja liga narodov, naša dekleta čakajo kvalifikacije za evropsko prvenstvo, na katerega so fantje že uvrščeni. Vse bolj živa je ideja o skupnem vadbenem centru moštvenih športov z žogo po vzoru nogometa, pisarna je dobila nove prostore in veliko boljše pogoje za delo. Skratka, pred nami je novo obdobje, ki prinaša nove priložnosti, ki jih želimo čim bolje izkoristiti.«

Delegati so za člane Predsedstva OZS izvolili Sebastjana Cilenška, Gregorja Hribarja in Rasta Oderlapa. Na mesto predsednika Nadzornega odbora OZS so izvolili Aleša Kušarja, za člana nadzornega odbora pa Mileta Crnovića in Aljošo Jemca. Disciplinski sodnik ostaja Andrej Turk, predsednik disciplinske komisije je postal Marjan Kumer, njena člana pa Beno Božič in Štefan Vrbnjak. Predsednica antidopinške komisije je Katarina Cunder. Strokovni svet OZS bo še naprej vodil Jaroš Štekl.

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

1255922
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
1692
4673
19109
1692
1255922

Your IP: 34.205.93.2
Server Time: 2020-10-01 20:12:12

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.