Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ODBOJKA 1 DOL LUKA KOPER TIK PRED PRESENEČENJEM

LUKA KOPER : OK SIP ŠEMPETER 

2:3 ( 25:19,25:23, 20:25,23:25,9:15)
Koprčanke so se vrnile na igrišče po več kot mesecu dni dolgem premoru zaradi okužb s koronavirusom, Šempetranke so v tem času zabeležile nekaj odmevnih zmag. A v tekmo so bolje vstopile domače odbojkarice in pri rezultatu 11 : 6 je gostujoči trener Beno Božič posegel po prvem odmoru.

120099587 3419810531435936 4221750307054191615 o

Z odličnim blokom Nine Đukić so vodstvo še povišale na 14 : 8.  Še dve točki v napadu Tine Kater in pri 17 : 9 je trener gostij znova ustavil igro. Po treh zaporednih točkah gostij je odmor zahteval Zoran Jerončič. Blok Tine Kaker in nato uspešen napad Dajane Lucas sta Koprčanke pripeljala do 20. točke.

S pomočjo napak v gostujočem taboru so prišle tudi do prve zaključne žoge, nakar pa jih je z več zaporednimi točkami ustavila Anastazija Žnidar. Domači trener je še enkrat zahteval odmor, z blokom Nini Kotnik so odbojkarice Luke niz dobile s 25 : 19.

Tudi prvo točko drugega niza je z asom dosegla Tina Kaker. Druga domača točka je bila maratonska, dosegla jo je Dajana Smolnik. Ekipi sta se izmenjevali v vodstvu bili na 8. točki poravnani, na servis Nine Kotnik so odbojkarice Šempetra povedle za 2, domači trener Zoran Jerončič pa je želel z odmorom ustaviti njihov nalet. Kotnikova je še pritiskala s servisom, gostje so prvič na tekmi povedle za 4 točke. Z borbeno igro in mali sreče so razliko zmanjšale in na 16. točki izenačile. Gostjam je spet uspel pobeg za dve točki, žogo je domačim z varanjem priborila Teja Kolbl. Učinkovit pa je bil tudi napad Anastazije Žnidar in pri rezultatu 19 : 21 je Zoran Jerončič posegel še po drugem odmoru. V napeti končnici so Koprčanke z odličnim blokom prišle do 22. točke in po napadu Nine. Đukić prevzele vodstvo. Trener Božič je zahteval odmor, Šempetranke so izenačile, Urša Uršič je poskrbela za prvo zaključno žogo za Koper, ki jo je odlično izkoristila Tina Kaker. Gostje so obstale na 23. točki.

V začetku tretjega niza so točke hitreje nabirale gostje, pri 3 : 6 je koprski trener prvič ustavil igro, na 10. točki so domače izenačile, obe ekipi sta se borili za vsako žogo, rezultat je bil poravnan do 15. točke, nato pa odbojkarice Šempetra pobegnile za 3, po odmoru na zahtevo koprskega trenerja pa celo za 4. točke. Tri zaporedne napake domačih so gostje pripeljale v končnici niza pripeljale do prve zaključne žoge, izkoristile so tretjo in si priigrale niz.

Po začetnem vodstvu domačih v četrtem nizu so gostje izenačile in povedle za dve, v napadu sta bili učinkoviti Nika Markovič in Nina Kotnik, vendar jim Koprčanke niso dovolile večjega pobega do 10 : 13, ko je trener Kopra izkoristil prvi odmor. Še dve točki sta nato šli gostjam, ki so vodile že 16 : 11. Z nekaj odličnimi akcijami so domače še uspele ohranjati razliko minus treh točk, po dveh zaporednih napakah pa je prednost odbojkaric Šempetra narasla na 6. Vidno utrujene Koprčanke pa niso vrgle puške v koruzo, se približale na dve točki razlike, z blokom pa so gostje dosegle prvo zaključno žogo, jo v drugo potrdile in izenačile rezultat.

Prve tri točke odločilnega petega niza so dobile gostujoče odbojkarice, povedle že s 5 : 1, trener Zoran Jerončič pa je njihov nalet ustavil z odmorom. Po dveh koprskih točkah je bila žoga spet v rokah gostij, ob menjavi igrišč so vodile 8 : 3, vendar so domače z nekaj uspešnimi akcijami razliko zmanjšale na tri. V končnici niza pa so jim povsem pošle moči, zmage so se v Kopru tako veselile Šempetranke.

Izjava po tekmi:

Zoran Jerončič, trener Luke Koper: "Čestitam svojim igralkam za pristop k igri in odnos. Dobra igra je bila predvsem v prvih dveh nizih, potem pa je igralkam zmanjkalo moči, kar je posledica ne treniranja. Osvojena točka proti močni ekipi Šempetra pa je za nas dobra spodbuda in popotnica za naprej."

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

1539871
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
362
469
831
58507
1539871

Your IP: 3.239.51.78
Server Time: 2021-01-25 10:49:15

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.