Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

ZMAGAL JE NEPTUN A IZGUBILA JE SKALA

Vlak di držal obljube
Gostovanja odbojkarjev/ic Bleda v Kanalu ob Soči in tudi obratno je bilo od vedno zanimivo in za mlade tudi zabavno. Saj so pred mnogimi leti v Kanal ali na Bled potovali z "Čufrco" z vlakom, tako se lahko spominjamo najrazličnejših zgodb in pripetij, ki so se dogajale med vožnjo.

WEBBBB OK

Tako smo s pri OK Bled odločili da bomo v Kanal na prvenstveno tekmo med domačinkami odbojkaricami Neptuna odšli kar z vlakom. Do tu vse OK, tudi dekleta so bila navdušena nad "pustolovščino" ko jo bodo doživeli z vožnjo po ozki dolini Baške grape, med predori, mostovi in enkratno naravo, ki krasi celotno progo.

Z trenerjem OK Neptuna Ivanom Markičem, ki mi je priskočil na pomoč, da bi dekleta z železniške postaje čimprej pripeljala v športno dvorano stojiva na peronu postaje v mestecu ob Soči, ko nenadoma zazvoni telefon. Šok! Ekipa je na železniški postaji na Mostu na Soči in vlak zaradi velikanske skale ,ki je padla na progo ne nadaljuje poti proti Novi Gorici. Nadomestni avtobus prihaja šele čez 50 min ali več. Kaj storiti? Predsednik OK Neptun Primož Vidič, takoj prosi odbojkarje OK Salonita če lahko pričnejo z treningi kasneje trener se strinja tudi on razume situacijo. Gremo v akcijo zaukaže Vidič. S tremi avtomobili se odpravimo na železniško postajo na Most na Soči, kjer nas pričakuje ekipa OK Bleda. Sledi hitra vožnja nazaj v Kanal. Sodnika določita ponovni čas pričetka zaostale prvenstvene tekme 3DOL. Igramo ne preveč dobro a nekaj akcij je solidnih občasno se kar solidno upiramo razigranim domačinkam. A končni rezultat je jasen domačinke gladko slavijo z rezultatom 3:0. Zasluženo! A mi smo s pomočjo razumevajočih in prijaznih domačinov premagali nič koliko težav in tudi veliko skalo, ki je prisilila vlak da je obstal na Mostu na Soči. Hvala Ivan. Primož, Rade in vsi ki ste nas razumeli in nam pomagali. 

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2279725
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
1010
2231
18155
11283
2279725

Your IP: 54.165.57.161
Server Time: 2021-12-05 13:23:55

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.