Prijava za administratorja in lastnika ! Hvala

Prijava

Beograd 2009

KO EKIPA ZAVIHA ROKAVE

Prva zmaga na gostovanju Galeb Group Rob. Izola : OK BLED 0:3 ( 20:25,18:25, 11:25)

Potem ko smo v Kanalu doživeli "hladen tuš" se je zdravstevno stanje v ekipi še poslabšalo, zaradi karantene,virusa in tega "hudičevega" Covida je doma ostalo kar 6 odbojkaric Bleda. Bili smo tik pred odločitvijo da zaprosimo za preložitev tekme a na koncu je prevladala odločitev da na obalo potujemo pač z osmimi igralkami.

thumbnail 20211113 201304 OK

Samo da se ne ponovi Kanal sem razmišljal, ko sem se sprehajal po Izoli in med drugimi srečal nekdanjega odličnega odbojkarja Nevia Kapela.

No brez pijače seveda ni šlo in tudi kakšno sva rekla na temo seveda odbojke. Ura je grem v športno dvorano Livade in pričakajo me razpoložene mladenke. Res mlada ekipa saj je najstarejša med njimi letnik 2005 Asja ostala v karanteni. Že prvi kontakt z ekipo me je prepričala da danes bo pa boljše kot va Kanalu. No saj res za poraz v mestu ob Soči je pa vendarle kriva,ki se je prikotalila na progo iz zaustavila vlak. Pričnemo sestavljati ekipo kajti nekatere se v teh prvih tekmah nekoliko manj igrale in še to na drugih igralnih mestih. V odsotnosti dveh "liberov" prostih igral bo to mesto prevzela Julija"Đuli" ali Julči, na mestu centra prvič letos Ela in ob njej Pia, na ostalih mestih pa "standard " dekleta v režiji Anja, na krilih Eva in Klementina na mestu korektorica pa "zakon" Dana. Na klopi ob meni pa še nadarjena mlada organizatorka igre # 15 Eva.
In smo začeli solidno, od začetka do konca tako kot se spodobi. Ekipa se je že takoj na začetku prvega niza zavedala da lahko v Izoli pripravi presenečenje da lahko prav na gostovanju doseže svojo prvo zmago v državnem prvenstvu, kar seveda ni kar tako. Solidna igra se je iz niza v niz stopnjevala, napak je bilo vse manj in tudi samozavest prepričanje da zmoremo je iz točke v točko samo raslo. Zadnji sodnikov žvižg. Veselje deklet po več kot zasluženi zmag, kot da se je tudi meni odvalil kamen v prepričanju da počasi a vztrajno ekipa napreduje. Čestitke dekleta za prikazano igro in prve točke na prvenstveni lestvici 3 DOL. 

To smo mi v 2014/15 " ŽOK Braslovče"

ZOK Braslovce 2014 Priznanja

 

 

 

  

Visitors Counter

2279655
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
940
2231
18085
11213
2279655

Your IP: 54.165.57.161
Server Time: 2021-12-05 13:10:19

Kontakt

Zoran Jerončič
Nova Gorica (Slovenija)


GSM : 00 386 (0)31 312 719

Email: zoran.jeroncic@hotmail.com
Skype: zoran.jeroncic


Jeziki / Languages

 sloflag  ukflag  itaflag

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta. Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies). Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.